fredag den 16. juli 2010

Et album om min polterabend/dag/weekend

Nu må jeg altså dele dette super skønne album med jer allesammen. Vi fik det i gave til vores bryllup, og albummet er lavet over min polterabend (polterdag/weekend), som mine skønne veninder havde arrangeret til mig på Scrap-a-mania. Jeg har godt nok ikke fået spurgt pigerne om jeg må ligge deres billeder ud på nettet - så hvis jeg ikke må, så undskylder jeg på forhånd mange gange, og jeg vil selvfølgelig slørre billederne, hvis nogen ønsker det.

Men se lige hvor flot det er !!! Det er Glennie der har lavet albummet, og alle "ællingerne" har skrevet små hilsner indeni. Jeg er bare SÅ glad for det. Jeg kigger i det med jævne mellemrum, og jeg får en klump i halsen hver gang. Det er en af de skønneste gaver jeg nogensinde har fået.

Jeg har lige fået at vide (fra Stine66s kommentar) at det er hende, der har lavet selve albummet, og Glennie der har puttet billeder og pynt ind i det.

Og jeg vil bare lige sige - at jeg stadig synes det er total flot det album. Alle har jo sådan set været med til at lave det, da hver isæt har skrevet en hilsen i det.

Jeg kan kun sige TUSIND TAK PIGER - I ER SIMPELTHEN TOTAL SKØNNE ALLESAMMEN !!! og jeg glæder mig til vi ses igen.

5 kommentarer:

Charlie sagde ...

DET er sådan noget vores hobby er perfekt til. Sikke et dejligt minde, kan godt forstå du får en klump i halsen og BRAVO til Glennie og de andre ællinger - GODT GÅET.
PUHA I dag bliver en varm dag igen - op med fusserne og husk at drikke masser af vand. Jeg har forresten vasket de stofbleer jeg havde liggende i et skab - er det nogen du kan bruge?? Så må du få dem. =0)

Marianne sagde ...

Hej Charlie

åh jo det bliver varmt, og jeg er træt af at have fødderne oppe... tro mig.. jeg får ondt i nakken af det *GGG*.

Jeg vil meget gerne købe stofbleerne af dig. Dem kan man ikke få nok af (har jeg hørt). Skriver til dig, når Scrapsisters kommer op at køre igen.

Knuz Marianne

Stine66 sagde ...

Hej Marianne. Det er mig der har lavet alnum'et, og Glennie der har sat billeder og en masse pynt i. Jeg havde sat pap,papir, skrivefelter og blomster i. Knuz Stine66

Marianne sagde ...

Søde Stine.

Jeg vidste slet ikke, at det var dig, der har samlet/lavet albummet. Jeg undskylder min uvidenhed (jeg burde have spurgt Glennie noget mere ud om det), og har straks ændret i teksten på indlægget for ret skal være ret.

Jeg glæder mig til vi ses igen.

Knuz fra Marianne

rhh sagde ...

sikke et lækkert album, og den der polterabend har da gået meget stille for sig, for vi opdagde da ikke noget, men jeg så godt at du var der- men troede det bare var på besøg fordi du tidl havde sagt at du ikke skulle deltage