søndag den 27. juni 2010

En måned tilbage

Så må jeg vist hellere se at få vist min mave... og her er den så.. hi hi... nu kan jeg i hvert fald ikke skjule det mere. Jeg er gravid i uge 36+1... så der er max 4 uger tilbage. Og jeg håber inderligt, at hun - ja der er 99% chance for at det bliver en pige - kommer bare en lille smule før. Min jordmoder siger, at hun allerede er 3 kg +. Så hun er en pæn størrelse baby. Hun spræller det bedste hun har lært. Hun ved i hvert fald ikke, at der ikke er ret meget plads til hende (som bøgerne skriver - den sidste måneds tid vil babyen bevæge sig mindre og mindre) Glem det.. hun muler rundt konstant.


Så nu er den knap så tålmodige ventetid i gang. Jeg er glad for, at jeg ikke arbejder mere, for det er hårdt at komme rundt. Så jeg slapper af så meget som muligt hjemme med gode bøger og fjernsyn.

4 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej du og tak for kigget - imponerende mave - hvor bliver det spændende. Nu kommer der lige nogle hårde dage med masser af varme - håber du har en skyggeplads i haven I kan hygge jer i.

Bertram sagde ...

LOL, det billede vækker bare minder. Kan godt forstå du gerne vil have hun måske kunne komme lidt i god tid, men de vil kun det de selv vil. Håber ikke varmen er for slem for dig.

Maria Krumbæk sagde ...

hvor er du bare smuk med den mave! Det er bare så spændende. Jeg ønsker dig al det bedste i verden og held og lykke :)

Stine66 sagde ...

ENDELIG ! Sikken en FLOT og STOR mave. TAK for kigget !