torsdag den 29. januar 2009

Av min arm...

Jeg må lige læsse lidt af... for pokker hvor gør min arm ondt!!!! Sagt på den pæne måde.

Jeg har været hos fysioterapeuten i dag... og hun sagde, at jeg har overanstrengt min venstre arm. Jeg har været sygemeldt i går og i dag. Og jeg fik at vide at jeg i hvert fald ikke må tage på arbejde før efter tirsdag i næste uge. Hun ville ikke lave en stor skulderundersøgelse af mig i dag, fordi jeg har så stærke smerter... så det må vi prøve i næste uge. Fik også at vide, at den skade jeg har nok er lavet for flere måneder siden... og det passer desværre meget godt. I november/december måned var der rigtig travlt ude på mit arbejde... og jeg har altså svært ved at tage det med ro, når der er ting der haster. Så det er nok det er piner mig nu. Tsk tsk... så kan jeg lære det.

Jeg er bare total rastløs, når jeg ikke kan lave noget.... jeg kan jo ikke emgang scrappe... det går jo altså ikke. Så lige nu sidder jeg og bruger en-hånds-systemet til at skrive med... for noget må jeg altså lave.

Jeg ønsker alle en sjøn aften.

5 kommentarer:

Pia sagde ...

Det er noget være noget og ikke så sjovt at skulle slappe af og så ikke engang må scrappe. jeg håber du hurtigt bliver smertefri så du igen kan bruge skulderen

Stine66 sagde ...

STAKKELS LILLE PUS !!!!! Øv hvor er det synd for dig. GODT at du dog kan finde på noget og ...tsk tsk tsk... GODT at det dog blev NOGET med scrap...

Charlie sagde ...

Stakkels dig - og god bedring. Kender jo alt for godt til dårlige arme - men pas nu på du ikke overanstrenger den højre arm i mens du passer på den venstre - sådan gjorde jeg nemlig fordi jeg ikke "havde tid" til at holde dem i ro. Men nu kan du da tage på en lang blogrundtur - det smager da lidt af fugl.

Betina sagde ...

Ejjj...din stakkel....
...men er der ikke noget med, at du også læser "sagaen om isfolket", af B. Sandemo....
...dem har de i Bilka, fra nr. 1 til nr. 24, til KUN 49,95 pr. bog, i denne uge.. Det er jo en lidt bedre pris end de 129,95, de koster i boghandlen :O)
God bedring.

Marianne sagde ...

Betina: Det er helt korrekt at jeg læse Sagaen om Isfolket... og hvis det ikke var fordi jeg ikke kan vente på at bøgerne kommer på tilbud, så havde jeg bestemt fået Stefan ned i Bilka... men jeg køber dem "desværre" på udgivelsesdagen... jeg må jo følge med så snart jeg kan.. bare synd at sådan en bog er læst færdig på 2-3 dage.

Tak til alle for de skønne tanker. Det varmer at vide jeg ikke er alene om "dumme arme"... og Charlie.. jeg skal bestemt til at passe på min højre arm også... den er allerede begyndt at "mugge" også.