fredag den 8. august 2008

Jeg har fået endnu en pris

Jeg er helt målløs....

Jeg har fået en award mere.... denne gang fra Kirsten - http://kimicsscrapbooking.blogspot.com/ - og dette skrev hun om mig: "Jeg giver den også til Marianne fordi hun er den nyeste til at skrive en kommentar."

Tusind tak Kirsten for den flotte pris.

Og så skal jeg give den videre til 5 personer, for sådan er reglerne, og jeg glæder mig over at gøre det.

The Rules of this award are:

1. Only 5 people allowed.

2. 4 have to be dedicated followers of your blog

3. one has to be someone new or recently new to your blog and live in another part of the world.

4. you must link back to whoever gave you the award.

Den første jeg giver denne pris til er Rikke - http://5stkeskildsen.blogspot.com/ - som er den sidste, der ikke har prisen i forvejen (tror jeg nok), og som har skrevet en kommentar på min blog.

Den næste er Louise - http://www.kreativmorshobbyblog.blogspot.com/ - som er en rigtig sød pige/kvinde at snakke med om alt mellem himmel og jord, og som også er inkarneret scrapper.

Nr. 3 der skal have den er Lillemille/Birthe - http://altandetend.blogspot.com/ - fordi det altid er hyggeligt at være sammen med dig til kurser og hyggescrap, og fordi jeg nyder at kigge forbi din blog flere gange om ugen.

Nr. 4 er Stine/Stine66 - http://www.stinebyager.eu/ - du laver så skønne scrappeting, og din blog er så humørfyldt altid. Dine kurser er altid inspirerende.

Nr. 5 er Majer - http://majer.dk/ - jeg samler også inspiration fra din skønne blog. Du laver rigtige dejlige ting.

Ja jeg ved altså ikke rigtig hvad skal skrive, om de 5 skønne kvinder, for det jeg har skrevet ud for hver enkelt passer på dem alle. Og jeg ville jo gerne give prisen videre til alle de skønne scrappere ude i verden.

2 kommentarer:

Stine66 sagde ...

Tusind Tak Marianne

Louise sagde ...

Tusinde tak for prisen søde ven. Den er jeg rigtig glad for. :)

Knus Louise