søndag den 27. januar 2008

Min egen barnedåb - mit 6. LO

Nøj hvor det bare virker for mig.... jeg får i hvert fald lavet mere end ét LO om måneden... og hvor er det skønt at være kommet igang. Denne gang har jeg lavet et LO om mig selv... nemlig min barnedåb og op til 5 måneders alderen.

Hvor er/var jeg bare dejlig *GGG*.


Materialer brugt: Two Scoops Sprinkel som baggrund, Bazzill i faste farver, Clearstamps til doodling og gul glitterlim i blomsterne.

Og så har jeg fået en udfordring af min søster.... "Lav et LO hvor billederne er klippet i andre former end runde og firkanter".

4 kommentarer:

Louise sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Louise sagde ...

Hej Marianne.

Det gik lidt i kage med den første kommentarer. Så nu prøver vi igen. Vil lige ligge en lille hilsen og fortælle at det er nogle flotte sider du har lavet. Jeg synes at det er rigtig godt at du skriver hvad du har brugt af matrialer.
Scrapknus
Louise

Randi sagde ...

hej marianne.

tak for kommetaren. ja de kort bliver du nød til at prøve at lave det er rigtig sjovt,man skal ikke på samme måde tænke over hvordan man sætter papirne sammen som på et helt lo. :-)
glæder mig til at se om du kommer i gang..

randi

Bitten sagde ...

Tak for kommentarerne på min blog ;-) Sikke en sjov udfordring du har fået - det glæder jeg mig til at se, hvad du får ud af.