mandag den 7. januar 2008

Jeg glæder mig til SUPER SCRAP SØNDAG

JUBIIII ... nu er der ikke så længe til. Jeg har meldt mig til ALLE kurser den dag og det er lige på søndag den 13. (og jeg er IKKE overtroisk med datoen). Det bliver bare SÅ spændende og hyggeligt. Det bedste er, at jeg ikke skal have ret meget med... meeeen mon ikke jeg kommer til at tage min tote med alligevel, så jeg har lidt ekstra ting i bagagen. Jeg vil prøve at få taget billeder i løbet af dagen, som jeg kan lægge herind, og som jeg måske senere kan scrappe et LO med. Det eneste der kan forhindre mig i at komme til Roskilde er snestorm eller bare for meget sne. I skrivende stund er det snevejr... og rigtig dystert at kigge ud på... himlen har en underlig lyserød/violet/grå farve.... men pyt ... der er kun 6 dage tilbage ;o)

Og jeg har lavet en aftale med mig selv... den 11. januar skal jeg have lavet mit 3. LO færdig og lagt det i bloggen... for mine andre LOs er blevet offentliggjort den dato.. og det kunne da være sjovt at holde den linie lidt endnu.

1 kommentar:

Charlie sagde ...

Jeg kommer desværre ikke søndag men GOD FORNØJELSE. Tak for din kommentar på min blog - det er jeg da beæret over at du syn's.

Glæder mig til at se dit 3. LO d. 11 - men hvis du fortsætter den trend bliver det jo højst til 12 på et år (griner) så måske du skulle finde et par andre datoer også.