onsdag den 20. oktober 2010

Mit nyeste projekt

Udover at jeg er kommet lidt igang med at scrappe igen... er jeg osse gået igang med at lave en julekalender til Sarah. Jeg ved godt det er tidligt, men hva´ pokker... hellere for tidligt end for sent. Den bliver lavet med strygeperler som bliver syet sammen, og jeg skal nok vise flere billeder af projektet hen af vejen.


3 kommentarer:

Charlie sagde ...

Jamen sådan en skal hun da HELT SIKKERT have - ser ud til at være et stort arbejde - og UDEN at have en dyt forstand på det - ser det for mig ud som om du er ved at lave en lille fejl hvis der skal stå 1 2 3 og 4 5 6 - de to sidste tal ligner hinanden så meget der måske kommer til at stå 6 6 og ikke 5 6 -??? Bare et spørgsmål så du kan nå at dobbeltchecke inden du skal pille op. =0)

Bertram sagde ...

Sikke da et projekt at gå igang med, kan godt forstå du starter i god tid. Er dog ret sikker på den nok skal blive flot og hun bliver sikkert rigtig glad for den.

Bitten sagde ...

Super sjovt at gå i gang med sådan en julekalender til din datter. Jeg tænkte dog det samme som Charlie - det ligner (indtil videre i hvert fald) to 6-taller?
Jeg håber vi får det færdige resultat at se :-)