mandag den 12. oktober 2009

Lige et kort uden for konkurrence

Dette kort fik jeg nuslet færdigt i går aftens. Lidt embosset baggrund, som er blevet sværtet. Og et superskønt stempeltryk, jeg har fået af min søster. Og vupti... så var et kort hurtigt færdigt.


5 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

nååååå et sødt kort, i herlige farver.

Linda sagde ...

dejligt med nogle hurtige kort:-) Super sød.
Lige et spørgsmål... du har tidligere lavet et af de det fine folde kort...syntes du målene passede??? jeg har lige prøvet i aften (nr.2) men syntes ikke rigtig at de mål passer, det er som om det midterste kort kan ses fra forsiden, det syntes jeg bestemt ikke er fint!!!

Marianne sagde ...

Hej Linda

Jeg har ikke haft spor problemer med folde kortet. Man skal selvfølgelig være meget præcis for at få det til at se pænt ud. Jeg ved at billederne bliver lagt på vejledningen igen inde hos scrapsisters. Jeg forstår ikke rigtig hvad du mener at det midterste kort kan ses... det er da det der vender væk fra forsiden. Prøv om ikke andet at stille spørgsmålet inde på foldekort tråden. *smiler*

Charlie sagde ...

Hej du - ja sikke travlt vi har i Kortmester konkurrencen og sikke mange fine kort der kommer i galleriet. Jeg kan se du er kommet i gang med at male med akvarellerne og vandpennen - GODT!
Jeg tror (fordi jeg syn's jeg kan se det) du maler hele motivet med farveblyanten og så gør det vådt med pennen. Har jeg ret?? Prøv måske at kun male kanter og så træk farven rundt med vandpennen, så kan du nemmere få nuancer - og du kan "hente" ekstra farve direkte på den farveblyant de steder du vil gøre mørkere. Håber du ved dette ikke er kritik men gode råd. Knus Charlie

Marianne sagde ...

Hej Charlie. Gode råd er altid gode at få. Jeg har ikke vovet mig ud i den slags endnu, men det kunne være det skal være nu, hvor jeg trods alt kan styre vandpenslen *griner*.